kurpes "Vibram FiveFingers" beidzot arī Latvijā


Panākumiem bagātā apavu ražošanas firma "Vibram" nākusi klajā ar savu jauno produktu "FiveFingers", kas jau nopērkams Latvijā.



"Vibram FiveFingers" jeb tā sauktie minimālie apavi vai baskāju apavi ir kurpes, kurām kāju pirksti ir atdalīti. Šī netradicionālā apavu sistēma, kas atdala kāju pirkstus nav nejauši ģenerēta. Šī sistēma radīta, lai koriģētu pareizu skriešanu un izvairītos no dažādām traumām.




Kāpēc man sāp kāja ?


"Vibram Five Fingers" ir ne vien kurpes, bet arī medicīna Jūsu kājām. Ja skrienot Jums ir nācies saskarties ar sāpēm ceļos, potītēs un citiem savainojumiem, tad vaina iespējams meklējama tieši apavos nevis pašā skriešanā. Kāda raksta autore nevarējusi samierināties ar to, ka skriešana kļuvusi nevis par patīkamu nodarbi, bet gan par sāpju ceremoniju:

"Vai man jālieto glukozamīns, lai spētu skriet bez sāpēm? Vai man tiešām ik pēc pusgada jāpērk jauni skriešanas apavi, lai izvairītos no savainojumiem? 

Uz jautājumiem, kas autori nomocījis tika rasta atbilde - "Vibram FiveFingers". sīkāk par rakstu lasīt šeit: http://www.vibram-fivefingers.lv/raksti/52-k-p-c-man-s-p-k-ja


Firmas produkti domāti ikvienam dažāda vecuma cilvēkam. To dizains un uzbūve ir pielāgota ne vien skriešanai, bet arī dažādās citās aktivitātēs, piemēram, fitnesam, ūdenssportam, ceļošanai un ikdienai. 


Kur var iegādāties un cik maksā ?



Produkti patiešām ir pieejami arī Latvijā. Tie atrodami Rīgā, Stopiņu ielā 14. Mob. tālr. pa kuru var pārliecināties un sarunāt kādu kopīgu lietu: 26827207.

Runājot par cenām jāatzīst, ka tās atkarībā no modeļa izvēlas svārstās no 40 - 68 LVL.

Kurpes ir iespējams uzlaikot un pasūtīt sev vēlamo izmēru.




Sīkāku informāciju par pieejamajiem produktiem, izmēru lielumiem cenām un informatīvajiem rakstiem meklējiet mājas lapā: www.vibram-fivefingers.lv


Raksta beigās pievienoju video, kur dzirdams kā šis produkts lietojams un izskatās...


Raksta  autors: Atis Stūriška

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru